Of ga naar de homepage van
86 keer gelezen

Weer geen volledig gevuld uitvak bij FC Utrecht – Ajax

Het goede nieuws is dat er tenminste supporters welkom zijn, het slechte nieuws is dat er bij FC Utrecht - Ajax slechts 800 Ajacieden in het uitvak van de Galgenwaard worden toegelaten. De normale capaciteit bedraagt 1200.
Opnieuw blijkt dit ideale plaatje onmogelijk... © Pro Shots

Zelfs voor die 800 supporters moest nog flink onderhandeld worden. In eerste instantie werden 500 supporters toegelaten plus allerlei aanvullende voorwaarden, die gelukkig ook in de prullenmand zijn beland.

Echt blij en dankbaar worden we hier niet van, maar zoals iedereen inmiddels wel weet, heeft de gemeente Utrecht het laatste woord. Met de boodschap dat ‘als er geen incidenten plaatsvinden volgend seizoen het aantal wordt opgeschaald’ moeten we het voorlopig weer doen.

Ajax verkoopt normaal zo’n beetje ieder uitvak uit. Vorig jaar bleef het uitvak echter ook al leeg, een kort geding ten spijt. Utrecht omzeilde zijn straf en de gemeente durfde het niet aan.

Dit alles ten spijt hebben we wel de nodige informatie op het gebied van kaartverkoop, voor de wedstrijd van zondag 22 januari 2017: de verkoop start zaterdag om 10.00 uur voor de uitkaarthouders met voorrangsrecht. Er is sprake van een verplichte buscombi en een kaartje kost 32,24 euro.

Klik hier voor uitgebreide informatie over de kaartverkoop.

Met meer dan 90.000 Ajacieden staan wij achter Ajax!

Word ook lid

Ledencorner Supportersvereniging Ajax

Ajaxsupporters delen hun clubliefde. Samen winnen, samen verliezen en samen juichen. SV Ajax organiseert toffe evenementen voor leden. Ook heb je dan als Ajacied veel voordelen.
Ajax Life
Ajax Jonge Schare
Ajax Kids

Word vanaf
€15 * lid tot einde seizoen 2019/2020

Sluit je aan bij onze ruim 90.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.
Word ook lid van SV Ajax
* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin. Je bent lid vanaf 1 juli 2019.
Extra voor leden
  • Voorrang bij kaartverkoop
  • Tijdens evenementen dichtbij spelers
  • Deelnemen aan vele kortingen en acties
Word ook lid van SV Ajax