• Duplicaat van je clubcard aanvragen?

  Het kan zijn dat je je clubcard kwijt bent of dat deze bijvoorbeeld door midden is gebroken. In dat geval kun je een duplicaat van je clubcard aanvragen. Dit is (voorlopig) kosteloos. Het aanvragen van een nieuwe clubcard kan hier

 • Geen Ajax Life of Kids Clubblad ontvangen?

  Heb je geen krant Ajax Life (voor leden vanaf twaalf jaar) of het Ajax Kids Clubblad (voor leden tot twaalf jaar) ontvangen? Geen nood, wij sturen je graag het laatste nummer na als je even een formulier invult. Dat kan hier

 • Lid worden van de Supportersvereniging Ajax?

  De Supportersvereniging Ajax telt zo'n 95.000 leden. Wil jij je ook aansluiten of eerst de voordelen (onder meer voorrang op de kaartverkoop en deelnemen aan evenementen) bekijken? Dat kan hier

 • Lidmaatschap opzeggen?

  We hopen het natuurlijk niet, maar het kan zijn dat je je lidmaatschap van de Supportersvereniging Ajax wilt opzeggen. Dat kan hier 

 • Adres wijzigen?

  Als je verhuist, wil je natuurlijk wel dat de Ajax Life krant op je nieuwe deurmat valt. Als je een adreswijziging doorgeeft, zorgen wij dat onze post op het juiste adres wordt bezorgd. Dat kan hier

Veelgestelde vragen over het lidmaatschap

 • Als ik nu lid word, wordt er dan in juni opnieuw contributie afgeschreven?

  Nee! Je betaalt nu het volledige lidmaatschapsbedrag en voldoet daarmee gelijk je contributie voor volgend seizoen. Je lidmaatschap gaat per direct in en je krijgt de laatste maanden van het huidige seizoen dus cadeau! Het verenigingsjaar loopt van 1 juli tot 30 juni. 

 • Als ik nu het formulier invul per wanneer ga ik dan betalen?

  Als je nu het inschrijfformulier invult, zullen wij jouw aanmelding begin juli 2016 verwerken. Vanaf dat moment kun je binnen twee weken een automatische incasso op het door jou opgegeven rekeningnummer verwachten. 

 • Als ik nu het formulier invul, per wanneer ben ik dan officieel ingeschreven?

  Het lidmaatschap gaat in per 1 juli, als het seizoen officieel begint. Rond die tijd worden je gegevens in ons systeem gezet en ben je ook echt lid van de Ajax Kids Club. Zodra de contributie is afgeschreven worden het welkomstpakket en je clubcard opgestuurd.

 • Welk lidmaatschap hoort bij welke leeftijd?

  De Ajax Kids Club is opgedeeld in vier leeftijdgroepen. Het babylidmaatschap is er voor kinderen tot 1 jaar, de Debutantjes voor kinderen van 1 tot 4 jaar, de Dribbelaartjes voor kinderen van 4 tot 6 jaar en de Ajaciedjes is er voor de kinderen met de leeftijd van 6 tot 13 jaar.

 • Word ik automatisch in de juiste groep geplaatst?

  Ja, op basis van jouw geboortedatum zal je direct in de bijbehorende leeftijdsgroep geplaatst worden.

 • Als ik nu het formulier invul, wanneer ontvang ik dan het welkomstcadeau en mijn clubcard?

  Zodra je aanmelding is verwerkt (begin juli 2016), wordt binnen twee weken het welkomstcadeau en je clubcard verstuurd.

 • Wat kosten de lidmaatschappen?

  Het babylidmaatschap en de Debutantjes kosten 15 euro per seizoen. Het lidmaatschap van de Dribbelaartjes en de Ajaciedjes kost 20 euro per seizoen. 

 • Als ik vragen heb over het lidmaatschap waar kan ik dan terecht?

  Op de site worden al veel vragen beantwoord, daarnaast kun je altijd mailen naar kidsclub@ajax.nl of bellen naar 0900-2322529, optie 5.

 • Met wie moet ik contact opnemen als ik vragen heb over mijn clubcard of lidmaatschap?

  Je kunt dan het beste contact opnemen met Supportersvereniging Ajax: telefoonnummer 0900-232 2529, optie 5. De kosten zijn 0,35 eurocent per gesprek, plus de eventuele kosten voor het gebruik van mobiele telefoon.

 • Wordt mijn lidmaatschap automatisch verlengd?

  Je lidmaatschap wordt automatisch verlengd, tenzij je tijdig hebt opgezegd. Het verenigingsjaar loopt van 1 juli tot 30 juni. Let op: de automatische incasso vindt namens de Supportersvereniging Ajax medio juni plaats onder de naam 'Buckaroo Stichting Derdengelden'. Enkele dagen voor de incasso plaatsvindt, ontvang je hiervan bericht in je online betaalomgeving.

 • Hoe kan ik mijn lidmaatschap opzeggen?

  Je lidmaatschap kun je opzeggen via dit opzegformulier. Je dient voor 1 mei van enig jaar op te zeggen.

 • Wanneer ontvang ik mijn clubcard?

  Je clubcard aanvragen duurt gemiddeld 3 à 4 weken (je aanvraag moet namelijk ook nog even langs de KNVB). Zodra wij jouw contributie hebben ontvangen, kun je de status van jouw clubcard bekijken via Mijn Ajax. Zodra op de site je barcode is weergegeven, kun je ook gewoon kaarten voor Ajaxwedstrijden kopen.

 • Wat is Mijn Ajax?

  Via Mijn Ajax kun je zelf altijd de status van je (seizoen)clubcard bekijken, je seizoenkaart(en) verlengen, je gegevens aanpassen en je barcode opvragen.

 • Wat is het gezinslidmaatschap?

  Als er al iemand in jouw gezin lid is en de krant Ajax Life ontvangt op hetzelfde adres, dan betaal je slechts 17,50 euro voor een volledig seizoen. Als je gebruik wilt maken van het gezinslidmaatschap moet je dit wel even aangeven in het aanmeldformulier. Je ontvangt dan geen extra krant. Let op: er wordt gecontroleerd of je in aanmerking komt voor een gezinslidmaatschap. Het gezinslidmaatschap geldt alleen voor Ajax Life en Ajax Jonge Schare leden, niet voor Ajax Kids Club.
   

 • Ik ben net lid geworden en heb nog geen clubcard gekregen. Toch wil ik een kaartje kopen voor een wedstrijd. Kan dat?

  Dat kan zeker. Ongeveer twee dagen nadat je je hebt ingeschreven, kun je alvast de barcode van je clubcard terugvinden op Mijn Ajax. Met die barcode kun je gewoon kaarten bestellen. 

 • Kan ik ook lid worden als ik in het buitenland woon?

  Als je in het buitenland woont, kun je ook lid worden van de Supportersvereniging Ajax. In Europa (m.u.v. België) betaal je voor een hoofdlidmaatschap 9,50 euro extra voor de portokosten (gezinsleden betalen niets extra’s). Woon je buiten Europa, betaal je 31,50 euro extra. 

 • Wat gebeurt er als ik te oud ben voor de Ajax Kids Club of Jonge Schare?

  Bijna dertien?
  Word je tijdens het lopende seizoen dertien jaar, dan maak je in de zomer een transfer van Ajax Kids Club naar Ajax Jonge Schare. Het eerste jaar betaal je nog hetzelfde bedrag als voor Ajax Kids Club (17 euro per jaar), daarna ga je de normale prijs voor Ajax Jonge Schare betalen (26,50 per jaar, of als gezinslid 17,50 euro). Je wordt hierover geïnformeerd in het jaar dat je 13 jaar wordt. 

  Bijna achttien?
  Ben je bijna jarig en word je achttien jaar, dan maak je in de zomer de overstap van Ajax Jonge Schare naar Ajax Life. 
  Je betaalt dan 27 euro per jaar en profiteert van dezelfde voordelen als bij de Ajax Jonge Schare, met uitzondering van de Laatste Kaartenactie.

 • Wanneer ontvang ik het welkomstpakket (Kids Club) of mijn Ajaxsjaal (Jonge Schare)?

  Zodra wij jouw contributie hebben ontvangen, wordt het welkomstpakket (voor nieuwe Kids Clubleden) of de Ajaxsjaal (nieuwe Jonge Schareleden) door ons zo snel mogelijk verstuurd.