Lekker voetballen met een paar honderd andere Ajaxfans bij je eigen club. Dat is de Ajax Kids Tour. In 2,5 uur doen kinderen tussen 6 en 12 jaar onder begeleiding van professionele trainers een heleboel voetbalspelletjes.

Leden van de Ajax Kids Club mogen gratis meedoen aan de Kids Tour. Het staat er echt: gratis. In het filmpje hieronder zie je wat je allemaal kunt doen bij een Kids Tour.

Meld je aan voor de eerste Ajax Kids Tours van het seizoen!

We gaan beginnen! Waarmee? Met de Ajax Kids Tour! We gaan in oktober naar drie verschillende plekken in het land: De Toekomst, Hoofddorp en Arnemuiden. Je kunt je nu aanmelden!

Het seizoen voor de Kids Tour begint in Amsterdam. We gaan woensdag 12 oktober naar De Toekomst. Natuurlijk nemen Lucky en de trainers dan de bekende voetbalspelletjes mee. Dat is niet alles: er zijn op De Toekomst ook Ajaxspelers bij!

Aan de Kids Tour op De Toekomst kunnen 400 leden van de Ajax Kids Club meedoen, verdeeld over twee rondes. Ronde 1 is van 13.00 tot 16.00 uur, ronde 2 begint om 15.00 uur en is om 18.00 uur afgelopen. De Kids Tour op De Toekomst is inmiddels vol.

We gaan in de herfstvakantie verder. De tweede Kids Tour is maandag 17 oktober bij SV Hoofddorp. Deze Kids Tour zit vol. Je kunt je nog wel aanmelden van de resevelijst. De derde Kids Tour is in Zeeland. We gaan vrijdag 28 oktober op bezoek bij VV Arnemuiden. Deze Kids Tour zit vol voor leden van de Ajax Kids Club. Je kunt je nog wel aanmelden voor de reservelijst.

In Hoofddorp en Arnemuiden kunnen per editie 240 kinderen meedoen. De ene helft tussen 9.30 en 12.30 uur en de andere helft van 13.45 uur tot 16.45 uur.

Aanmelden

De Ajax Kids Tour is gratis voor leden van de Ajax Kids Club (Ajaciedjes, 6 tot en met 12 jaar) en leden van de club waar we op bezoek zijn.

De Toekomst, 12 oktober

  • Ronde 1 (13.00-16.00 uur) VOL!
  • Ronde 2 (15.00-18.00 uur) VOL!

SV Hoofddorp, 17 oktober

  • Leden Ajax Kids Club VOL!
  • Leden SV Hoofddorp VOL!

VV Arnemuiden, 28 oktober

  • Leden Ajax Kids Club VOL!
  • Leden VV Arnemuiden VOL!